تحقیقات علمی متعددی مبنی بر نقش گسترده ورزش در تقویت روحیه دانش آموزان وجود دارد که همگی می توانند دلیلی بر اثبات اهمیت آن در عملکرد بهتر دانشآموزان و تنظیم روحیات آنها داشته باشد.
هر ساله با فرا رسیدن فصل امتحانات شاهد آن هستیم که بسیاری از خانواد ه ها از ورزش کردن فرزندان خود جلوگیری می کنند تا فرزندانشان وقت بیشتری برای درس خواندن داشته باشند.
اما این یک فکر کاملا اشتباه است چرا که اگر نگاهی به آمار و بررسی محققان بی اندازیم این تحقیقات نشان می دهند دانش آموزانی که ورزش می کنند، عملکرد تحصیلی بهتری نسبت به سایر هم کلاسی های خود دارند.
این در حالی است که ورزش به عنوان کاتالیزور و عامل تسهیل کننده بین روح و جسم بوده و می تواند در نحوه عملکردی دانش آموزان و موفقیت تحصیلی آنان نقش مهمی داشته باشد.
ورزش در کاهش و استرس بسیار موثر است. با قرارگیری دانش آموزان در آستانه فصل امتحانات مدارس؛ ورزش، بهبود عملکرد آنها را دو چندان می کند همچنین ورزش می تواند در تنظیم قوای عملکردی دانش آموزان نیز نقش مهمی داشته باشد.
تحقیقات علمی متعددی مبنی بر نقش گسترده ورزش در تقویت روحیه دانش آموزان وجود دارد که همگی می توانند دلیلی بر اثبات اهمیت آن در عملکرد بهتر دانشآموزان و تنظیم روحیات آنها داشته باشد.
در ادامه این مطلب نیز برخی از آمار علمی را ذکر می کنیم که شاید تاثیر مثبتی بر خانواده ها داشته باشد تا ورزش را مانعی برای درس خواندن فرزندان خود ندانند.
جوانانی که به طور مرتب ورزش می کنند، به طور متوسط تحصیلات موفق تری نسبت به همسن و سالان خود دارند که ورزش نمی کنند.
با اجرای روزانه 10 دقیقه ورزش و یا نرمش صبحگاهی، قوای روحی و جسمی دانش آموزان متعادل شده و دانش آموز با آمادگی بیشتری در کلاس درس و امتحان حاضر می شود.
بر اساس همین تحقیقات صورت گرفته از سوی محقّقان؛ شرکت در فعالیت های ورزشی خارج از مدرسه، میزان کارایی جوانان را در مدرسه و موفقیت آنها را در دانشگاه تا شش درصد افزایش می دهد.
بنابر این گزارش محقّقان دانشگاه هانوور» دریافتند نی که فعالیت ورزشی دارند در رقابت درسی با مردان موفقیت بیشتری از خود نشان می دهند.
دکتر اندرو ایدزمن» از مرکز پزشکی استیون و الکساندرا کوهن اظهار نظر کرد که آنچه ما نمی توانیم به آن ادامه دهیم این است که فعالیت های جسمی را در برنامه مدارس کم کنیم، با این گمان که این کار وضعیت آموزشی آن ها را بهبود می دهد زیرا در واقع این کار ممکن است نتیجه عکس برای ما داشته باشد.
خانواده ها در کنار اولیای مدارس، نقش مهمی در نهادینه سازی فرهنگ ورزش در کودکان دارند که در صورت تحقق این امر می توان شاهد مزایای آن در پیشرفت تحصیلی، بهبود عملکردی و تعادل روحی-روانی دانش آموزان بود.
ورزش ,داشته ,دانش ,نقش ,ها ,عملکرد ,داشته باشد ,ورزش در ,دانش آموزان ,آن در ,را در
درباره این سایت